Schowek pod półką - CIK

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dd4a
    Classic
    • 2017
    • 0

Schowek pod półką - CIK

pstryczek, Szalejesz kolego :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
  • dd4a
    Drive
    • 2014
    • 81

Schowek pod półką - CIK

Znalazłem coś takiego co wy na to?
    Schowek CIK

Komentarz

• buldoggg
      Rider
      • 2014
      • 347
      • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Wszystko ładnie,pięknie ale czy to jest praktyczne ? żeby wydawać aż 100 zł ? mało masz miejsca na 3-kąt itp ? bagażnik jest wielki i dodatkowa przestrzeń pod podłogą.

Komentarz

• dd4a
        Drive
        • 2014
        • 81

słusznie zwróciłeś uwagę na fakt, że bagażnik jest olbrzymi. Sięgnięcie czegoś z pod samej kanapy dobrze wiemy że jest mało wygodne, a jazda z latającymi przedmiotami w bagażniku jest średnio komfortowa. Dlatego ten jak to określiłem SCHOWEK ma służyć na drobne rzeczy: apteczka, parasolka, szczotka, skrobaczka, itp.

Kasa zgadza się nie powala biorąc pod uwagę, że spokojnie mogło by to kosztować połowę tego i znalazłoby zainteresowanie !

Komentarz

• buldoggg
          Rider
          • 2014
          • 347
          • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

taki schowek moim zdaniem nie spełni wszystkich wymagań bo:

apteczka,skrobaczka,gaśnica,dodatkowy olej(ja mam zawsze) sciereczki,szmatki,plak,wosk,preparat do felg,jakieś żarówki,itp nie wejdą tam do schowka,dlatego kupiłem koszyk składany za 10 zł i tam mam wszystko co potrzebuje do auta,a mimo to bagażnik dalej jest ogromny.

piszę tylko jakie jest moje odczucie.

Komentarz

• dd4a
            Drive
            • 2014
            • 81

długo się nad tym zastanawiałem czy to ma w ogóle sens. Na początku byłem tego samego zdania co Ty, ale teraz pomyśl nad tym, iż co raz więcej auto posiada właśnie tego typu zakamarki, schowki. Dlaczego .... a no dlatego, że w bagażniku jest multum rzeczy na co-dzień nie potrzebnych. A O1 z racji swojego wieku jest już auto z epoki.

Komentarz

• buldoggg
              Rider
              • 2014
              • 347
              • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Dlatego koszyk składany za 10 zł spełnia swoją role w 100%,ja osobiście mam tylko rzeczy przydatne w koszyku,a pod podłogą mam nowe rękawiczki,3-kąt,żarówki itp.

moim zdaniem zbędny gadget

Komentarz

• dd4a
                Drive
                • 2014
                • 81

właśnie odebrałem taki schowek. Powiem tak wykonanie 7/10 praktyczny bardzo mam pod ręką wszystkie rzeczy, które potrzebuje, nie latają one pod podłodze bagażnika lub w kole zapasowym. Wygląd to bardzo profesjonalnie. A i w końcu nie muszę grzebać a żeby coś znaleźć w koszyku. JEDEN minus cena. Gdyby była o połowę mniejsza była by to okazja.
                Przy okazji zamontowałem sobie dodatkowe światło w bagażniku.

Komentarz

• KuRcZaKjaS
                  Drive
                  • 2014
                  • 91

według mnie przydatne i gdyby nie cena to bym takie coś sobie sprawił. Też mam koszyk na pierdołki ale przy załadunku bagażnika trzeba brać go pod uwagę wyciągać wkładać szukać mu miejsca a takie coś uporządkowało by mi bagażnik.
                  Kolego dd4a a z jakiego materiału jest wykonany taki schowek nie stuka na wybojach jest jakoś blokowany na parapetach i jak głęboki jest ? w sumie da się samemu zrobić za połowę ceny.

Komentarz

• dd4a
                    Drive
                    • 2014
                    • 81

szerokość30,0cm, długość 93,0cm, głębokość około 10-15,0cm. Pasuje w rynienkę idealnie na wcisk nie puka nie stuka nic nie lata. Materiał to prawdopodobnie plastik typu PP dodatkowo pokryty flokiem co nadaje mu bardzo profesjonalny wygląd. Wewnątrz są przetłoczenia które mają za zadanie usztywnić oraz spowodować iż drobne elementy nie będą samoistnie się przesuwały. Z każdym dniem co raz bardziej sobie to chwalę może dziś wrzucę jeszcze zdjęcia. Polecam

Komentarz

• mnich_3
                      Drive
                      • 2014
                      • 65

dd4a, zdjęcia :wink:

Pozdrawiam
                      Robert "Mnich"
                      150@181 KM i 210@276 Nm

Komentarz

• OczeK
                        Drive
                        • 2014
                        • 86
                        • Octavia I (1U2)
                        • AUM 1.8 20VT 150 KM

No właśnie chętnie zobaczyłbym jak to się prezentuje bo mi brakuje miejsca w tej wnęce po prawej stronie a niestety nie mamy uchwytów czy dodatkowych miejsc na schowki. Mnie ciągle się rzeczy na zakrętach i przy butowanu przewalają po bagażniku
                        Moja bryczka:
                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=79825

Komentarz

• KuRcZaKjaS
                          Drive
                          • 2014
                          • 91

czy mi się wydaje czy cena spadła

Komentarz

• dd4a
                            Drive
                            • 2014